Zájezd do Českého rozhlasu na živé vysílání zábavného pořadu Tobogan

Zveme vás na zájezd do Českého rozhlasu na živé vysílání zábavného pořadu TOBOGAN moderátora Aleše Cibulky, které se koná v sobotu 25. dubna 2020.
Odjezd autobusu od Obecního úřadu v Borku bude v 9,30, živé vysílání začíná v 11,00, trvání je 1 hodina (ti, kteří se nebudou moci zájezdu zúčastnit mohou pořad poslouchat od 11,00 na stanici Český rozhlas Dvojka nebo ze záznamu na webu Českého rozhlasu). Po skončení živého vysílání je domluveno posezení v nové kavárně RADIOCAFÉ přímo v prostorách Českého rozhlasu, kde je možné koupit malé občerstvení (káva, nápoje, sendviče, zákusky aj.). Od 13,30 je pro zájemce domluvena prohlídka Českého rozhlasu s výkladem, je určena pro fyzicky zdatnější zájemce, po schodech se musí vyjít až do 3. patra.
Cena vstupenky je 50 Kč na osobu, autobus je hrazen Obcí Borek, zájemci si již nyní mohou zakoupit vstupenku v úředních hodinách na Obecním úřadu Borek, případně provézt rezervaci na tomto emailu, prosíme o uvedení informace, zda budete mít zájem i prohlídku Českého rozhlasu s výkladem, která je zdarma, kapacita návštěvníků je ale omezena.