Aktuálně z Borku – Leden 2020

Všichni občané, kteří v minulém roce řešili změny na svých nemovitostech či pozemcích v rámci revize katastru, mají povinnost do 31. ledna 2020 podat daňové přiznání k dani z nemovitých věcí na Finančním úřadu ve Staré Boleslavi. Pokud u Vás v rámci revize katastru v loňském roce proběhly změny ( změna lesního pozemku na zahradu nebo legalizace přístavby domu apod.) a nejste si jistí, zda musíte daňové přiznání z nemovitosti podávat a jakým způsobem, kontaktujte prosím předem pí. Vilímovou na Finančním úřadu ve Staré Boleslavi na tel.: 326 910 310, můžete volat i mimo úřední dny. 

V rámci výběrového řízení na provozovatelku místního Obchůdku na Borku byla vybrána pí. Jiřina Doubková, oficiální otevření bude 20. ledna 2020 od 12,00 – 18,00 hod, pravidelné otevírací hodiny budou upřesněny. V případě zájmu o objednávku pí. Doubkovou kontaktujte na tel.: 776 785 683.

Dle posledních informací od Krajské správy a údržby silnic Středočeského kraje, která zajišťuje projekt Rekonstrukce silnice 331/II od Lhoty do Staré Boleslavi, je nyní v řízení stavební povolení, které by mělo být vydáno v únoru 2020, plánované zahájení staveních prací ale nebude v březnu, jak bylo dříve avizováno, ale posouvá se až na druhou polovinu roku 2020, čeká na se obdržení dotačních prostředků z EU. Jakmile budeme mít další informace, určitě vás budeme včas informovat.

S přáním všeho nejlepšího v Novém roce 2020
Václava Horváthová a Obecní úřad Borek