Aktuálně z Borku

Ve čtvrtek 4. června bude od 17 hodin u obecního úřadu očkování psů a koček, očkování bude provádět MVDr. Karel Hrnčiřík. Pokud by měl někdo zájem o očkování králíků, může se obrátit na pana Miloně Dlouhého jako v minulých letech na tel. 602 854 905.

O víkendu 12. – 14. června proběhne svoz objemných odpadů (nábytek, linolea, koberce, ap.). Kontejner bude přistaven na štěrkové ploše vedle zvoničky, k dispozici bude celý víkend. Prosíme o dodržování druhů odpadů – pneumatiky a chemikálie se sváží zvlášť. V sobotu 13. června v 8 hodin bude u obecního úřadu mobilní svoz nebezpečných odpadů (znečištěné obaly, oleje, barvy, lepidla, baterie, pneumatiky od osobních automobilů bez disků).

Do 15. června se mohou hlásit zájemci o provozování prodejny v Borku. Byli bychom rádi, kdyby se přihlásil někdo z místních občanů. Nájem a energie jsou v režii obce. Na základě podnikatelského záměru je možný i příspěvek na provoz. Bližší informace pro zájemce jsou k dispozici na obecním úřadě.

20. června se koná první akce po skončení nouzového stavu, kterou bychom se rádi vrátili k běžnému společenskému životu v obci. Od 19 hodin bude u borecké tůně připravený táborák včetně stánku s občerstvením. Buřty a limonáda budou pro děti zdarma. Od 21 hodin bude na stejném místě letní kino. Promítat budeme rodinný film vhodný i pro děti, který ještě upřesníme.